Bij EllesZorg draait het om zorg in de breedste zin van het woord. Aan de hand van een zorgvuldige intake met de cliënt wordt een persoonlijk zorg- en ondersteuningspakket samengesteld dat past bij het zorgbudget en dat uitgevoerd wordt door lokale partijen. EllesZorg is het vaste aanspreekpunt en middels de EllesZorg-app kunnen cliënten op elk moment van de dag hun bestellingen inzien en aanpassen. Ideaal!

Zorg op maat

Persoonlijk en flexibel

Zorg

Wellness

Een fit lichaam, een gezonde geest

Dienst

Dagbesteding

Kijken naar wat wel kan!

Dienst

Storingen & onderhoud

Wij nemen zorgen uit handen

Dienst

Zorg bij dementie

Wij staan klaar voor onze cliënten

Zorg

Horeca

Van conceptontwikkeling tot exploitatie en beheer

Dienst

Entertainment

Een avondje uit. EllesZorg regelt het

Dienst

Vervoer

Voor een gevoel van vrijheid

Service

Kapper aan huis

Wel zo makkelijk voor onze cliënten

Dienst

Hulp bij opstaan

Zo begint de dag goed

Service

Zorgdomotika

Een storing? Wij lossen het op!

Zorg

Complexe zorg

Een zorgpakket dat perfect aansluit bij cliënten

Zorg

Bloemetje op vrijdag

Van de vaste bloemist

Dienst

Schoonmaken

Genieten van een schoon en opgeruimd huis

Service

Boodschappen bezorgen

In samenwerking met lokale winkels

Dienst

Snel geregeld

EllesZorg is het vaste aanspreekpunt voor cliënten. Tijdens het intakegesprek worden alle mogelijke behoeften doorgenomen. Deze wensen worden digitaal opgeslagen en doorgegeven aan de verschillende, toeleverende organisaties. Ook help EllesZorgt cliënten met het aanvragen van hun indicatie. Met deze indicatie worden zaken als hulp in de huishouding, begeleiding, zorg en verpleging direct vergoed. Het pakket van zorg, diensten en services kunnen cliënten door de tijd heen aanpassen, afhankelijk van de aard ervan. Sommige diensten kunnen ad hoc worden aangevraagd, terwijl het veranderen van de zorgvraag over het algemeen meer tijd kost. EllesZorg helpt cliënten bij elke stap. En met de EllesZorg-app kunnen cliënten op elk moment van de dag hun bestellingen inzien en aanpassen.

Betaalbaar alternatief

Het EllesZorg concept is een betaalbaar alternatief voor luxe zorgvilla’s en vaak zelfs voor het verpleeghuis!

Kosten

De kosten voor het wonen bestaan uit twee delen. De vaste woon- en servicekosten vormen een deel, het andere deel bestaat uit extra services en diensten. Uiteraard betaalt de cliënt alleen voor de diensten als hij of zij deze daadwerkelijk gebruikt. Met EllesZorg bepalen cliënten zelf waar zij behoefte aan hebben, op ieder moment, elke dag van de week én houden ze ook nog eens grip op de kosten.

Vaste woon-en servicekosten

Diensten naar persoonlijk verbruik

Nabije toekomst

De zorg verlenen op een locatie waar cliënten zich thuis voelen. Dat is waar onze diensten op het gebied van zorg en welzijn voor staan. De vorm waarin wij deze diensten aanbieden, is veelzijdig. Onder onze eigen vlag, maar ook derde partijen kunnen gebruikmaken van onze thuiszorgdiensten. Wat concreet betekent dat deze partijen onze services, diensten en thuiszorg kunnen inkopen. Uiteraard geldt ook hiervoor dat al onze diensten flexibel kunnen worden ingezet, zodat deze perfect aansluiten bij de wensen en behoeftes van – in dit geval – hun cliënten. Op dit moment werken wij aan plannen voor het starten van een EllesZorg-omgeving. Deze plannen zijn in een vergevorderd stadium. Daarnaast is het ons streven om onze thuiszorgdiensten toegankelijk te maken voor een grotere groep. Ook deze plannen zijn al ver doorontwikkeld.

flower bg

Klanten over EllesZorg

"Zorg en dienstverlening zouden geen losse diensten moeten zijn. Het concept van EllesZorg voegt exact naar uw wensen beide belangen samen zowel ad-hoc of structureel. EllesZorg verhoogd uw levenskwaliteit met maatwerk naar uw wens en smaak. "

Jurrian Kos

Manager a.i. zorg en ondersteuning , Sherpa (MVG Wonen)

Ons team

EllesZorg Groep is opgericht door Dido van Kuijk. Zij heeft een achtergrond in de zorg en haar doel is mensen en organisaties op weg te helpen naar zorg en ondersteuning op maat.

Benieuwd wat wij voor 
uw wooncomplex kunnen betekenen?

Vraag een persoonlijk gesprek aan.

EllesZorg

Eeuwigelaan 19
1861CL Bergen

06 48 50 06 86 info@ellesz.org

Contactformulier

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.