Cliënten, bedrijven en instellingen verbinden. Dat is de sleutel naar kwaliteit én klantvriendelijkheid. Met EllesZorg-software is het mogelijk om binnen een wooncomplex een totaalpakket van services, diensten, thuiszorg en hulpmiddelen aan te bieden, zonder dat bewoners verplicht zijn om dit af te nemen. Alles kan, niks moet.

De EllesZorg app

Met de EllesZorg-App worden cliënten, verhuur, beheer, diensten, thuiszorg en welzijnsorganisaties in een klap met elkaar verbonden. Hierdoor kunnen cliënten zelf hun zorg en ondersteuning eenvoudig regelen. Dankzij de EllesZorg-rekentool hebben zij ook direct inzicht in voor welke services, diensten en thuiszorg zij in aanmerking komen, voor een vergoeding. Als zij recht hebben op een vergoeding, dan worden de desbetreffende zorgdiensten direct vanuit hun zorgbudget betaald. Daarnaast ontstaat met de EllesZorg-app een community. Doordat alle diensten door lokale ondernemers worden geleverd, kunnen ouderen en mensen met een beperking mee blijven doen in de samenleving.

Bij de EllesZorg-app hoort ook een overzichtelijk dashboard waarmee een gastvrouw of receptioniste rechtstreeks kan communiceren met en naar de bewoners. Denk aan groepsberichten, maar het activiteitenprogramma kan simpel worden gedeeld 
via de app.

Wel de service, geen gedoe EllesZorg zorgt voor de inrichting van de EllesZorg-app, de koppelingen met zorgverzekeringen, zorgaanbieders en ondernemers in de buurt en de intake met de cliënt. Ideaal voor vastgoedeigenaren en zorginstellingen.

  • Gebruiksvriendelijk
  • 24/7 bereikbaar
  • Zelf de regie
  • Hoog serviceniveau
  • Inzicht in kosten
  • Automatische afrekening zorgindicatie budget
  • Ook zelf bestellen
flower bg

Klanten over EllesZorg

"Zorg en dienstverlening zouden geen losse diensten moeten zijn. Het concept van EllesZorg voegt exact naar uw wensen beide belangen samen zowel ad-hoc of structureel. EllesZorg verhoogd uw levenskwaliteit met maatwerk naar uw wens en smaak. "

Jurrian Kos

Manager a.i. zorg en ondersteuning , Sherpa (MVG Wonen)

Ons team

EllesZorg Groep is opgericht door Dido van Kuijk. Zij heeft een achtergrond in de zorg en haar doel is mensen en organisaties op weg te helpen naar zorg en ondersteuning op maat.

Benieuwd wat wij voor 
uw wooncomplex kunnen betekenen?

Vraag een persoonlijk gesprek aan.

EllesZorg

Eeuwigelaan 19
1861CL Bergen

06 48 50 06 86 info@ellesz.org

Contactformulier

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.